26. syyskuuta 2015

Drinkkis vamos el musica

Kesän 2015  aka. Ei katumusta on uusi musta -kesän jälkeinen suloinen kokoontuminen. Voi tätä riemun määrää. Paikalla on ennätysosallistujamäärä, ja jopa kaksi uutta jäsentä. Tänään lähtee Suomi nousuun!

Läsnä: Kaisu, Maria, Ninni, Inka, Anna, Reetta, Maarit, Elisa, Marjo, Raita, Johanna, Piia ja Merja


Klo 19.05 

Eka drinkki & biisi: Tequila Sunrise & Eagles, Tequila Sunrise
tequila, grenadiini, sitruunamehu, appelsiini


Jäsen M. piti hienon historiikkiluennon drinkistä. Sunrise jäi juomassa vielä tuloilleen, mutta aurinko noussee silti. Ei maistu viina – ei maistu viina! Perinteinen tequilatuoksu kyllä löytyy. Tekisi mieli juoda yhdellä kulauksella. 

Juomasta on moneen makuun. Hienostuneen maistelun aikana ilmaantuneita adjektiiveja olivat raikas, persevä, hiekkainen, yllättävän aito, viinaisa, mehumainen, suolainen ja irtokarkkimainen. 

Klo 19.43 

Toka drinkki & biisi: Between the sheets & The streets, Too much brandy.
Kotoisammin Lahen KKK. Brandy, rommi ja cointreau.

Huh mikä tuoksu! Viina haisee, me emme. Tämä juoma on erittäin aikuiseen makuun. Juomaa pidettiin törkeänä ja se vihjaili maistelijalleen mummon makuuhuoneen ei-päivänvaloa kestävistä tapahtumista. Kuin Arto Nyberg – yhtä jäykkä. 



Tässä vaiheessa heräsi perinteinen kysymys: voiko tätä juomaa pelastaa edes inkiväärioluella? Pelottavasti tuli mieleen shotti-ilta

Juoman fiiliksiä mummoilun lisäksi olivat takaisin pyrkivä krapulaoksu ja oksennuksen viimeiset rippeet. Jos tällä ei lähde juttu, niin ainakin lähtee kiilteet hampaista. Siitä saatiinkin aasinsilta pikkujoulujen järjestämiseen. Kyllä lähtee! 

Jäsen K. oil tuonut kokoontumiseen järjettömiä ennustuskaloja, jotka toivat kivasti lämpöä yhteisöömme. Myös tämän juoman aikana.

Klo 20.04 

Kolmas drinksuli: Sangria & Perfect Day
Espanjalainen punaviini, espanjalaisia appelsiineja, espanjalaista Spriteä ja espanjalaisen apteekkarin konjakkia. Ainakin melkein. 

Klassikkojuoma, varma valinta! Kerrassaan mehuinen, viinimäinen, ei ollenkaan liian sokerinen. Latu on vapaa, tällä hiihdetään. Parasta juomassa on, että sitä on lisää. More is more.



Ensimmäinen humalainen tunne havaittu kello 20.22. Lisäksi uusi jäsen P. osoitti merkittävää oma-aloitteisuutta juomalla toisen uuden jäsenen drinkin. Erinomaista!

Klo 21.15 

Neljättä linjaa: Non-Vanilla ice & Banana Rama
suklaasoijajäätelö, vodka ja kahvilikööri

Tästä joka naisen kiinteä ravinto. Kukaan ei ottanut alkoholitonta versiota. Muita muistikuvia juomasta ei jäänyt. 



21.20 saatiin tuoreita, tieteellisiä ajatuksia. Arvon lukija: onko sinun koirasi joskus syönyt kondomin sen onnistuneen käytön jälkeen? Teimme gallupin ryhmässä, ja tulosten perusteella noin 18 %:lle on käynyt näin. Karkeasti yleistäen tämä on siis tapahtunut noin neljännesmiljoonalle koiranomistajalle. Suomessa. Miettikääpä sitä. Kyseessä ei taatusti ole ollut yksi ja sama koira. 

Klo 22.00 

Viides drinksutin: Blueberry hard lemonade aka. Kovaa mustikkalimsaa & Blueberry Hill
giniä, inkiväärilimukkaa, mustikoita, sitruunaa, minttua ja jäitä

Ajatus tähän ihastuttavan puhtoiseen juomaan lähti mahdollisuudesta tehdä se myös alkoholittomana. Tärkeä ominaisuus drinkkivalikoimaa suunniteltaessa. No, yhtäkään juomaa ei tehty tänään alkoholittomana. Ajatus on silti tärkeä. Tämä juoma on siemailtava sivistyneesti. Heränneitä makuelämyksiä olivat salaatti, metsä, katajanmarja ja raikkaus.

Tiedättekö, kun on vaan istunut siellä ja miettinyt. 



Pidimme huutoäänestyksen, ja ryhmässämme on kaksi oikeasti helsinkiläistä. Aikamoinen maaseutupakolaisryhmä taas kasassa. Mietimme myös taustalta löytyviä kaupunkeja ja koteja. On se jännä. 

Klo 23.03 

Drinkki # vielä yhdet ja sitten lasku: Peachey & Beck
Herkullinen, mehuisa, pinacoladamainen. Ihana yhdistelmä!



Jotenkin keskustelu lipsahti yhden vaivihkaa otetun kuvan myötä jee-suksiin ja viimeiseen ehtoolliseen. Siitähän se homma sitten lähti. Lapasesta. 

Tadaa – kerrankin ryhmäkuva. Ei taida jäädä viimeiseksi. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti